Barnedåb… Mor stresser!

Jeg synes, mit første indlæg skulle være en fest, så her kommer der én! 😀

I morgen, søndag d. 27 maj, holder vi barnedåb for Isabella. Jeg har, uden at overdrive, STRESSET for vildt over denne dag. Jeg ved godt, at det “bare” er en barnedåb, men jeg er så perfektionistisk som man overhovedet kan bliver, så der mangler ingenting… (lige bortset fra lys og blomster). Men jeg tog disse billeder i går aftes efter vi havde været i gang med bordopdækning siden kl 17.

Vi kom hjem kl. 23.30, og mangler stadig de sidste detaljer.

Når dagen står og kalder i morgen, er jeg sikkert ved at skide grønne grise. (ja, så nervøs er jeg). Jeg har heldigvis en sød kæreste, som er der til at stresse mig lidt ned 😛
Begge vores familier kommer, og det er første gang de mødes, så det er jeg også spændt på, men vi samles jo om Isabella, og vi må ikke glemme at det er hendes dag. Derfor har jeg købt en lækker kage til kaffen, I ved, sådan en stor to lags kage med fondant, pynt og kom mig ikke her! Der er ikke blevet sparet 😀

Her kan I se lokalet fra i går aftes, og så laver vi det sidste færdigt i morgen inden kirken.

God aften & knus <3

Skriv et svar