Mine yndlings baby-apps

(Indeholder reklame for flere apps og virksomheder)

Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker apps! Og man kan jo få alverdens gode og nyttige apps, som omhandler baby.

Jeg har 6 forskellige apps, som jeg bruger, enten til at redigere søde billeder af Isabella, følge hendes mønster/udvikling og hendes mad. Nogle bruger jeg mere end andre. Dem til billeder bruger jeg for eksempel én gang om måneden når hun er endnu en måned ældre, så synes jeg det er sjovt at sidde og lege med et virkelig godt billede af hende 🙂

 

Baby Pics er den app, som jeg bruger hver måned. Man kan sætte mange forskellige “klistermærker” på, såsom alder, tekst, vægt og længde. Man kan betale for at få flere.

Vidunderlige Uger er en betalt app, som primært er til udviklingsspring. Man kan skrive sine egne noter, og læse om hvad ens baby har lært/lærer i løbet af et spring.

Gravid – mens du venter var faktisk den første app, som jeg hentede under graviditeten. TrygFonden er bl.a inde over den. Jeg bruger den dog ikke så meget mere, da den mest er til gravide. Jeg brugte den også til at skrive datoer og noter ind fra undersøgelser og jordemoder.

Preglife er både til under graviditeten og til efter du har født. Du kan følge hele din forløb, tjekke huskelisten af til når baby kommer, og når du så har født får du en ny mulighed i appen. Du kan tilføje din baby med navn og fødselsdato, og faktisk følge dem i mange år. Smart!

Lifecake er en app, som er udviklet af Canon. Du kan tilføje familiemedlemmer til appen, smide billeder op af baby, og så kan de følge med i udviklingen. Den er især smart, hvis man har familie langt væk, som måske ikke lige kan se baby hver dag. Der er også mulighed for at købe fotobog og diverse i gennem appen.

Klar, parat, spis! Har jeg for nyligt fået, da Isabella er begyndt på grød og mos. Jeg synes den er god, fordi de har lagt en lille madplan ind, så man har en nogenlunde idé om hvornår baby skal have grød/mos. Der ligger også opskrifter derinde. Appen er udviklet af Semper, så de går selvfølgelig udfra at man køber deres mad, men man kan sagtens også selv lave! Den går op til baby er 1 år.

Jeg har virkelig meget gavn ud af disse apps, og håber også I får, hvis i vælger at bruge dem i jeres hverdag 🙂

Knus

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg er også flittig bruger af Preglife og Baby Pics. Brugte dog primært førstnævnte til at holde styr på, hvor langt henne jeg reelt var under anden og tredje graviditet 🙈😂😂

    Jeg er dog ikke stødt på Klar, Parat, Spis! før. Den skal da undersøges nærmere, inden den mindste rammer 4 mdr 👌 Tak for fif!

    1. Præcis! Preglife er smart, når man sidder der ved jordemoderen, og man ikke lige husker hvor langt man nu lige var 😀
      Kan virkelig anbefale Klar, parat, spis! Den er super god til vejledning 🙂

Skriv et svar