Miniferie med en baby

I morgen suser hele familien på camping, og det inkluderer selvfølgelig også Isabella. Det er hendes første lille “ferie”, og nok også den sidste i mens hun er så lille. Der er et indendørs badeland, hvor vi skal hen, og en masse andre aktiviteter, så vi har pakket til lidt af hvert. Nu når musen ikke er ældre, så nøjes hun med at komme i badeland, og ellers rundt til alt andet i barnevognen.

Nå, men jeg vil da lige lave en lille huskeliste til jer, som måske synes det virker lidt uoverskueligt, at skulle have sådan en lille med for første gang. Isabella er jo flaskebarn, så der er en smule mere at holde styr på og huske med i tasken. Huskelisten er lavet ud fra en weekend, altså fra lørdag-søndag. Og ja, jeg helgarderer mig, og pakker ALTID for meget end for lidt.

Jeg har pakket Isabellas tøj for sig selv, da jeg føler dette bliver nemmere for mig selv, når hun skal pusles. Udover det på billedet har jeg selvfølgelig også pakket pusletasken.

Tøj:
3-4 kortærmede bodyer
1 langærmet body
1 par bukser
2 par shorts
2 par strømpebukser
2 par strømper
2 tykke trøjer (til en kølig aften)
2 par badebukser

Pusletasken:
Ca. 10 bleer (jeg skal bare liiiige have nok, ik’)
2 flasker til mælk
4 stofbleer
1 stor bøtte med modermælkserstatning
Doserings bøtte til mme-pulver
4 savlesmække
Skumklude (eller vådservietter)
Poser til brugte bleer

Andet:
Dyne og tæppe
Badehåndklæde
Forskelligt legetøj
Ekstra sutter
Babynest (hvis der ikke er plads til rejseseng)
Ca. 5 badebleer (kommer an på hvor meget I skal bade)
Babyalarm
Grød, mos og service (man kan med fordel købe færdiglavet mad)

Vi får 100% ikke brug for alt det tøj som jeg har pakket, men som sagt så pakker jeg altså hellere lidt for meget end alt for lidt. Det giver mig en form for ro i maven, og jeg bekymrer mig ikke om der er for lidt af noget.

Udover dette snupper vi barnevognen med, så vi nemt kan komme rundt med hende.
Jeg vil helt klart anbefale at pakke aftenen før, så man er sikker på, at man ikke glemmer noget om morgenen. Jeg ved fra mig selv af, hvis vi skal noget næste morgen, at det hurtigt kan blive stressende. Især hvis man kommer i tanke om at man har glemt 5 ting på vej ud af døren. Så skriv tingene ned, og pak én ting ad gangen!

Dette er virkelig mine bedste råd, hvis man som mig, er god til at stresse rundt. Det er en god plan for at komme roligt ud af døren UDEN sved på panden 😀
Til jer som snart smutter på sommerferie med børnene, hav en fantastisk ferie!

Knus J <3

Skriv et svar