Starten på et eventyr

I dag fik jeg er god nyhed, som er starten på et stort eventyr for mig. Jeg er blevet optaget på min nye skole, hvor jeg med tiden gerne skulle blive benhård til at sidde foran en skærm dagen lang. Uddannelsen hedder “Kontorudd. med speciale”, men hvilket speciale jeg vælger, ved jeg slet ikke endnu.

Grundet min mangel på færdiggjort uddannelse, havde jeg opfyldt kravene til at starte direkte på grundforløbet til EUX, som det hedder. Derfor starter jeg ud på grundforløbet til handelsuddannelsen, og får kravene der i gennem. 

Det er min 117. gang jeg starter på en uddannelse uden at gennemføre, så selve det er ikke nyt for mig, tværtimod. Men jeg har aldrig været studerende OG mor på samme tid. Jeg ved at det bliver benhårdt, og der kommer sikkert mange flere udfordringer, når der er lektier som skal laves, men også en tumling som skal have mad.

Selvom jeg ikke har gennemført nogen uddannelse endnu, føler jeg ikke at jeg har travlt. Jeg bliver 22 år i år, og har allerede fået mit første barn. Alting til sin tid. Og nu skal det altså være! Jeg er motiveret til at gennemføre noget, især nu hvor studenterugen lige har kørt, og jeg sad og tænkte, “det kunne have været mig”. Lidt trist blev man da, men jeg har fået noget endnu større end en hue, og det er min kæreste virkelig også god til at minde mig om!

Så nu begynder min tid som studerende mor, og nøj hvor jeg dog bare glæder mig til at komme i gang næste måned. Tiden er gået så stærkt, et halvt år med musen, og jeg trænger egentlig også bare til at komme ud og føle mig som et rigtigt menneske igen, uanset for egoistisk det lyder. Så se lige mig! Om en måned lugter jeg ikke af gylp klokken lort, og jeg går ikke rundt med en elastik i håret konstant! Og efter skole, så kan jeg tage hjem, og være den samme som jeg har været det sidste halve år, haha!

Må I have en fantastisk fredag aften!

Knus J <3

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg starter også op på ny uddannelse for 117. gang her i august. Min STX er ikke meget værd uden en overbygning, og selvom jeg kun er 25, har jeg altså tre børn (hurra for tvillinger 😉 ) og efterhånden er STORT behov for ikke at være på SU mere.

    Kan dog fortælle dig, at børn gør det nemmere at studere på nogle punkter; du VED at du er nød til at lave dine ting når de sover fordi du ikke har andre muligheder – og så får man det også gjort.

    1. Min folkeskole eksamen rækker heller ikke særlig langt uden noget andet bygget oven på 😅

      Jeg tror det er super motiverende, som du siger, når de sover, så ved du at du skal lave lektier 😁👍🏼

Skriv et svar