Vi er vilde med økologisk grød fra Christina Hansen!

//Dette indlæg indeholder reklame

Isabella har været så heldig, at få lov til at teste økologisk babygrød fra Christina Hansen Cph. Selvfølgelig under voksent opsyn 😉

Vi fik 4 slags grød ind ad døren, men musen herhjemme har dog kun smagt 2 af dem, pga. hendes alder, og fordi vi endnu ikke er startet op på frugtmos eller grød.

Til frokost lavede vi Hyggegrød, som har smag af havre, majs, ferskner og kamille. Og til aftensmad lavede vi Landgrød, med smag af havre, gulerødder, rosiner og grønkål.

Hyggegrøden kan købes lige HER.
Landgrøden kan købes lige HER.

Herhjemme var musen vild med det, men skeptisk i starten, som de fleste babyer jo sikkert er med nye smage. Hun spiser faktisk alt vi har serveret for hende indtil videre, og er begyndt at tro, at hun ikke har en stop knap, haha.

De to andre varianter, som vi fik ind ad døren hedder Rødgrød og Frugtgrød.
Rødgrøden har smag af quinoa, morbær og røde bær, og frugtgrøden har smag af svesker, pærer og solbær.
De kan købes på linket ovenover.

Grøden er egentlig meget nem at lave, og det skal det også være, hvis man har en travl hverdag, og ikke har tid til at stå flere timer i køkkenet. Man skal koge cirka 75 ml frisk vand og afkøle det til cirka 50 grader. Herefter hælder man der afkølede vand i en skål, og tilsætter cirka 25 gram/cirka 2 spsk. grødpulver.
Dette står bag på poserne, og er kun en guide. Så savner man en anden konsistens kan man hælde mere eller mindre vand i, og hvis baby er mere sulten, så tilsætter man bare mere grød. Nemt!

Hvis du klikker dig ind på christinahansencph.dk, kan du læse meget mere om produkterne, og selvfølgelig også købe dem, og få dem sendt direkte til din dør. Der er hurtigt levering, så det er et kæmpe plus!

Derudover kan jeg lige fortælle jer, at der kommer en anmeldelse af dette produkt herfra, som bliver lagt ud på Momster Test inden længe. Derinde er det også muligt at læse de andre mødres anmeldelser af disse fantastiske produkter, og desuden en hel del andre ting, som er blevet anmeldt af forskellige familier med børn.

Knus og Kram J <3

 

 

Skriv et svar