Sommerferie og udflugter

Der har været meget stille på bloggen den sidste uges tid, men der er en god grund! Eller noget… I sidste uge, mere præcis torsdag d. 19 juli startede Vorbasse marked, og det skulle vi selvfølgelig lige tjekke ud for 2. gang. I hvert fald for mit vedkommende. Sidste år lå musen jo inde i maven, så det var lidt sjovt at hun nu denne gang lå i barnevognen. 

Vi købte egentlig ikke noget, fordi M skulle derhen igen om lørdagen, hvor jeg ikke var hjemme til at tage med. Så vi blev enige om, at så vi noget som vi gerne ville have, så kunne det købes lørdag. Men vi fik en super hyggelig dag ud af det. Bare musen, M og jeg! 🙂
Ved en af kræmmerne, hvor vi har købt dyner til Isabella, så jeg den STØRSTE bamse, som var så dyr, at jeg nærmest faldt om af chok! Selvfølgelig kunne den være en sød ting at have stående, men den ville bare samle støv, så et kæmpe NEJ blev det til 😀

Da vi så nåede lørdag, tog jeg et smut til Aarhus, min hjemby, for at afprøve det der Grøn Koncert. Ja, for aller første gang i mit snart 22 år lange liv! 😀
Jeg lyver ikke når jeg siger, at der var 35.000 mennesker… De fleste har nok hørt, at Aarhus blev udsolgt dagen før!! Samtidig med at det var virkelig varmt, så var græsset jo knas tørt og det blæste rundt med støv på hele pladsen, så mine øjne endte med at klø og var ildrøde. Ud over det, var det en virkelig god oplevelse!

Det var min søster, som spurgte mig for et stykke tid siden, om jeg ikke ville med. Selvfølgelig! Alt for at komme lidt ud af vores babyboble herhjemme. Jeg tog som sagt afsted lørdag morgen, på koncert dagen, for at være væk fra musen så lidt så muligt. Selvom jeg hyggede mig 110%, så savnede jeg altså min lille pige VIRKELIG meget næste morgen.

Søndag, tidlig eftermiddag blev jeg hentet af min onkel og hans søde kæreste. Vi er jo flyttet i ny lejlighed og vi synes det var på tide og begynde at vise den frem, haha. Det var jo så fint, at de kunne snuppe mig med fra Aarhus, og så kørte vi ellers mod Kolding.
Jeg var selvfølgelig gået i seng direkte efter koncert ude i marken så jeg var klar til næste dag. UDEN tømmermænd! 😀
Derudover er det jo ikke så tit jeg ser min familie (desværre :(), da de alle sammen på nordpå, så det er mest M’s familie der står til “daglig rådighed”. De fik set lille musen, og som altid er hun så skeptisk overfor ALLE hun ikke ser særlig tit, men hun tør som regel op til sidst, haha.

Så en begivenhedsrig lille uge, hvor halvdelen af den bare har bestået af afslapning og resten af oplevelser og sjov. Nu er jeg snart tilbage på sporer og jeg har en masse godt til jer snart!
Jer som starter i skole i næste måned kan se frem til lidt 😉

Håber I nyder sommeren!

Knus og kram J <3

Skriv et svar