Siden sidst…

Hold nu op, hvor har denne måned, halvanden været stresset, kaotisk, men samtidig fyldt med kærlighed!
Jeg har mine undskyldninger og gode grunde til at have holdt en laaang pause fra bloggen, og det har slet ikke været planlagt. Lige pludselig gik jeg rundt en dag, og kom i tanke om, at jeg ikke havde skrevet i en uges tid, men så gik det op for mig, at hvis jeg skulle “tvinge” mig selv ned og skrive om noget som alligevel ikke var relevant eller gav mening, så blev det noget juks. 

Derfor har jeg simpelthen fokuseret på mig selv og min lille familie. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg stadig går rundt med dårlig samvittighed over noget som skete for 7 måneder siden, men det hænger stadig i mig, og det vil det nok komme til at gøre længe endnu. M er her heldigvis, og selvom han ikke er verdens stærkeste mand, så prøver han sgu på at være det, hver dag! Også hvor han selv lige er ved at knække sammen. Ærligt, jeg føler mig som verdens heldigste kæreste OG mor!

Isabella er jo startet i dagpleje, jeg er startet på studie (som fylder meget, mentalt), og M er begyndt at arbejde. At blive kastet ud i virkeligheden igen efter “kun” 6-7 måneder er INSANE! Især når man ikke har været vant til den rutine, som man pludselig skal have op at køre. Det er 100% noget andet end den rutine jeg var vant til før jeg blev mor. Det har selvfølgelig været en omvæltning for både M og jeg. Isabella trives og det er det vigtigste lige nu! Når jeg kan mærke at jeg har brug for en pause, så hopper M ind og tager over som Superfar. SÅ dejligt!

Pausen fra bloggen betyder jo også at Mommyview ikke kom op sidste måned, men jeg har den liggende til jer, og den kommer ud i løbet af næste uge. Jeg har savnet bloggen, og jeg vil i gang igen, men det skulle være det rigtige tidspunkt. Det er det nu, og jeg har en masse idéer, som kun lige mangler at blive ført ud på tastaturet. Men vær sød at bære over med mig, jeg er jo stadig ung og studerende, så lektierne kommer i første række, haha.

Længe ventet knusser herfra <3

Skriv et svar