5 gode råd

En lille reminder til dig, som sidder i en lille babyboble. Lykkelig eller ej, så kan disse råd bruges til et eller andet. De hjalp mig videre, og jeg husker hvad jeg var i gennem. Derfor tænker jeg altid tilbage og siger til mig selv “husk nu liiiige at passe på dig selv først, kære mami”. Man kan ikke redde andre, før man har reddet sig selv.

Støt dig op ad familiemedlemmer

Eller gode venner/veninder, hvis man har det. De kan hjælpe med mere end du regner med. Og er det ikke også dem man går til når man ikke ved hvem ellers?

Find hjælp som passer til din situation

Jeg fandt hjælp på sygehuset, og fik hjælp til amningen, som var main issue for mig. På Kolding sygehus er de super søde på barselsklinikken! Shoutout 😀

Tag tid for dig selv

Og jeg mener ikke “aflever baby til bedsteforældre i en hel weekend”. Måske du lige mangler et virkelig dejligt velfortjent bad, en rugbrødsmad eller bare et afsnit af din yndlingsserie. Det gør underværker og lader batterierne op!

Sæt dine krav ned

Måske du tror du skal leve op til en masse krav. Du behøver ikke at kunne skifte ble og lave en flaske samtidig. Eller at kunne smøre storebror en rugbrød samtidig med at du giver lillesøster mad. Vi er kun mennesker, og (desværre) ikke blæksprutter.

Stop, hvis det ikke føles godt

Her snakker jeg om amning. For mig føltes det dejligt i starten, men det vendte da der væltede blod ud i ammebrikken. Føles det ikke godt, så stop! Jeg tror ikke man får en gladere baby af at amme for hver en pris.

God aften <3